Groepsverblijf in de Achterhoek

Groepsverblijf in de Achterhoek

Groepsaccommodaties op maat in de Achterhoek in Gelderland

Boekt u samen met de hele groep of familie een verblijf in één van onze groepsverblijven in de Achterhoek, verblijft u in één van de mooiste gebieden in Gelderland. Een groene landschap met pittoreske dorpen zoals Winterswijk, Doesbrug of Zupthen. Fietsers zullen zich zeker op hun gemak voelen net als cultuurliefhebbers.

Vakantie tussen bossen en velden

Regio's

Vakantie tussen bossen en velden

De idyllische Achterhoek heeft zich van een geheimtip tot één van de meest gewilde bestemmingen in het oosten van Nederland ontwikkelt. Het groene vakantiegebied in de provincie Gelderland en aan de Duits-Nederlandse grens liggend, verwelkomt u met zijn velden, bossen en grazende koeien. Puur genieten betekend een verblijf in een groepsaccommodatie in de Achterhoek.

Groepsverblijf-Gelselaar (30 p.)

Achterhoek
Deze ruime groepsaccommodatie in Gelselaar, Achterhoek beschikt over 13 slaapkamers en is geschikt voor 30 personen. Een groepsverblijf ideaal voor groepen met (jonge) kinderen. Op het terrein is een indoor kinderboerderij, speeltoestellen, zandbult en nog veel meer.
Groene landschap en mooie steden met charme

Bezienswaardigheden

Groene landschap en mooie steden met charme

De aantrekkelijke regio Achterhoek is een gearriveerd mix uit een boeiende landschap en verzorgde steden en dorpen. Pak de fiets of ga op ontdekkingsreis ter voet in de steden Doesburg, Winterswijk of Zutphen en geniet van de Nederlandse gastvrijheid. De steden betoveren met een goed onderhouden historisch architectuur met kasseiwegen, bruggen en huizen.

Voor elk groepsgrootte een geschikte locatie

Vakantiehuizen

Voor elk groepsgrootte een geschikte locatie

Voor welk vakantiehuis in de Achterhoek u ook gaat kiezen op bookedoo vindt een ruime keuze voor elk groepsgrootte. De meeste accommodaties zijn rustig gelegen, maar er is een verschil in de grootte en faciliteiten. Zo hebben wij voor avontuurlijke scholieren, studenten een huttenkamp midden in de bossen en capaciteiten voor meer dan 180 personen. Hier zullen zich ook sportvereniging op hun gemak voelen. Geen buren in de buurt de lastig gevallen kunnen worden zorgen voor een stressvrij verblijf.

Bauernhof

Activiteiten

De Achterhoek biedt voor iedere wat wils

Of u op zoek bent naar een lux verblijf, een groepsaccommodatie midden in de natuur de Achterhoek heeft voor iedere wat wils te bieden. Zo kunt bijvoorbeeld in een romantisch boerderijtje verblijven met de hele familie. Wilt u samen met een sportvereniging op pad dan is een accommodatie met eigen sportvelden ideaal.

Groepsaccommodatie Achterhoek
Boek nu uw een verblijf op maat in de Achterhoek!

Andere klanten bekeken:

Groepsverblijf-Gelselaar (30 p.)

Achterhoek
max. 30
13
5
400 m²
vanaf 149,00 per nacht voor 30 personen