Gezellige groepsverblijven voor feestjes

Een feestje vieren,jubileum of bruiloft – feestje vieren en overnachten onder één dak

Bent u op zoek naar een ruime locatie voor een feest met de mogelijkheid tot overnachten dan boekt u snel en eenvoudig online uw ideale locatie bij bookedoo. Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt voor het houden van een verjaardag, bruiloft of het vieren van een jubileum. Na het feestje hoeft u niet meer naar huis, maar alle gasten kunnen stressvrij in de accommodatie verblijven.

Feesten en dansen

Ruimtes

Ruimtes voor dansen en een feestje

Of u nu een kleine verjaardagsfeestje of een groot feest zoals een bruiloft wilt houden, onze groepsverblijven bieden u hiervoor alle nodige faciliteiten. Onze verblijven hebben de nodige dansvloer, ruimtes voor het houden van een receptie of een grote ruimte voor het plaatsen van een buffet. Sommige groepsaccommodaties uit ons aanbod hebben feestzalen op loopafstand zodat slapen en feestruimte van elkaar gescheiden zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Bar

Eigen Bar

Gezelligheid puur

Verras uw gasten met een bijzondere locatie: een eigen bar waar u zelf drankjes kunt schenken of laten uitgeven. Een muziekinstallatie vaak met faciliteiten zoals speakers, ipod installatie etc. zin aanwezig. Het enige wat u zelf moet meebrengen is gezelligheid en goede humeur.

Muziekinstallatie aanwezig

Muziek

Muziekinstallatie aanwezig

Wat is een feestje zonder muziek? Onze groepsverblijven beschikken over moderne muziekinstallaties. Het apparatuur is op de nieuwste stand en staat volledig tot uw beschikking tijdens uw verblijf.

Groepsaccommodatie-Putten(Dennen)

Gelderland
Deze groepsaccommodatie in Putten is het ideale adres voor diverse groepen.
Locatie

Locatie

Geen overlast dank afgelegen locatie

Als vrolijke mensen met elkaar lachen en vieren wordt het vaak gezellig. Wat u zich dan geen zorgen over wilt maken is eventueel overlast. Onze groepsverblijven liggen vaak afgescheiden of de locaties zijn bijzondere goed geïsoleerd dat u onbezorgd kunt genieten.

Slaapkamers

Kamers

Slaapkamers met een en-suite badkamer

Na een leuk feestje willen uw gasten lekker uitslapen. Onze groepsverblijven hebben comfortabele bedden. Bekijk eenvoudig op onze site de verschillende mogelijkheden. Sommige groepsverblijven hebben voldoende slaapkamers met een en-suite voor nog meer comfort.

Zoek de ideale locatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag eenvoudig op bookedoo!

Groepsverblijf - Oldebroek (Lodges)

Gelderland
max. 36
9
4
vanaf 450,00 per nacht voor 30 personen

Groepsaccommodatie-Voorthuizen (24 p.)

Gelderland
max. 24
9
3
230 m²
vanaf 323,75 per nacht voor 24 personen

Groepsaccommodatie-Eernewoude (Grand Tweintich 20p.+ sloep)

Friesland
max. 20
7
2
195 m²
vanaf 263,75 per nacht voor 20 personen

Groepsaccommodatie-Balk

Friesland
max. 20
8
7
260 m²
vanaf 355,00 per nacht voor 20 personen