Gezellige groepsaccommodaties voor families, gezinnen en vrienden

Verblijf met vrienden of de hele familie in een groepsaccommodatie

De meeste groepsaccommodaties voor 10, 20 of meer personen zijn geschikt voor een verblijf met vrienden of de hele familie. Hier kunt u samen ontspannen en genieten. Veel ruimte binnen en buiten, een terras en/of tuin en veel mogelijkheden voor activiteiten op het terrein staan garant voor een onvergetelijk verblijf. Of u nu met kinderen, meerdere generaties of de hele vriendenkring wilt verblijven, op bookedoo vindt u uw geschikte locatie

Slaapkamers

Privacy

Terugtrekken in uw eigen slaapkamer

Samen met de hele familie of vrienden betekent niet dat u afstand moet doen van uw privacy. Daarom beschikken onze groepsaccommodaties over voldoende slaapkamers, vaak ook met eigen badkamer. Zo kunt u samen volop van elkaar genieten en zo nodig zich ook even terugtrekken.

En-Suite-Badkamers

Badkamers

Nog meer comfort met een en-suite badkamer

Veel accommodaties beschikken over slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Dit is optimaal genieten van elkaar, maar u heeft tegelijk voldoende privacy en comfort

Tuin, terras en eigen bar voor een ontspannen met elkaar

Faciliteiten

Tuin, terras en eigen bar voor een ontspannen met elkaar

Veel families en vrienden kijken jaarlijks ernaar uit om samen met elkaar ergens in Nederland te verblijven. Een tuin, met terras zorgen ervoor dat u ook van buiten kunt genieten. Een barbecue of een vuurkamp zijn vaak ook aanwezig. Sommige groepsverblijven beschikken ook over een eigen bar.

Groepsaccommodatie-Kraggenburg

Flevoland
Groepsaccommodatie voor 35 personen met acht slaapkamers en modern sanitair midden in de bossen van Flevoland.
Van schommel tot kinderboerderij

Voor de kinderen

Van schommel tot kinderboerderij

De jongste gasten onder ons, verheugen zich vooral over veel ruimte om te kunnen te spelen en te ravotten. Veel van onze groepsaccommodaties bieden een eigen speeltuin met onder andere schommel, trampoline of klimrek. Vaak liggen onze groepsverblijven in de buurt van leuke uitjes voor Jong en Oud. Zo komt bij de kleinste zeker geen verveling op. Favoriete accommodaties voor families met kinderen zijn verblijven op een boerderij met dieren zoals, pony’s, schapen of geiten.

Sauna

Naseizoen

Gezelligheid met open haard en sauna in de winterperiode

Om ook in de winter even tot rust te kunnen komen, hebben sommige groepsaccommodaties bijzondere faciliteiten. Dit maakt een groepsuitje in het naseizoen nog gezelliger. Zo zijn de volgende faciliteiten bijzonder gewild in het naseizoen:

  • Gezellig open haard in de woonkamer
  • Een sauna om even weer bij te komen van alledaagse drukte
  • Een eigen zwembad voor een tropisch gevoel
Zoek en boek eenvoudig op bookedoo uw onvergetelijk verblijf voor de hele familie of vrienden in één van onze groepshuizen!

Groepsaccommodatie-Norg (Voorhuis)

Drenthe
max. 20
6
2
200 m²
vanaf 325,00 per nacht voor 20 personen

Groepsverblijf-Zevenaar (70 p.)

Gelderland
max. 70
5
9
250 m²
vanaf 579,25 per nacht voor 15 personen

Groepsverblijf-Oldebroek (Dennenafdeling)

Gelderland
max. 90
25
8
430 m²
vanaf 975,00 per nacht voor 50 personen

Groepsaccommodatie-Voorthuizen(Voorde 16 p.)

Gelderland
max. 16
8
2
150 m²
vanaf 218,00 per nacht voor 16 personen