Recensies

waterballet
zeer goed 5,0
13.04.2017
Drent

We hebben genoten van het verblijf in deze villa. Alles was prima ingericht op een paar dingen na. Bij gebruik van de douches misten we een douchegordijn of andere afscheiding,waardoor de badkamer na gebruik nogal nat was. De eetruimte is erg gehorig. Misschien een idee om er gordijnen op te hangen. Voor de rest was het een feest.

zeer goed
zeer goed 5,0
28.12.2016
joke pex

wij hebben met de hele familie het kerstweekend in de villa doorgebracht. het is een super gaffe villa met werkelijk alles erop en eraan heel sfeervol ingericht ,het is alsof je thuiskomt. het was super schoon en het park heeft ook alles wat je maar kan verzinnen. de mensen die daar werken zijn heel vriendelijk . er kwam op kerstavond ineens een kerstman binnenlopen met kerststollen te leuk gewoon. ik geef dit park aan alle kanten een10 .

28-10-2016
goed 4,2
01.11.2016
B J Meems

Een weekend met de hele familie. Prachtig onderkomen. Ruim en comfortabel. Keuken, badkamers en slaapkamers zijn perfect. Het kostte wel veel moeite om van ons afval af te komen. Honderden meters lopen met de volle vuilniszakken. De omgeving is prachtig. Heerlijk gewandeld en gefietst.

Groepsaccommodatie 24 personen "Voorthuizen"
zeer goed 5,0
21.08.2016
l. Van Tilburg

Met de hele familie kinderen en kleinkinderen hebben wij een fantastisch week gehad in de groepsaccommodatie in Voorthuizen. De woning is heel netjes, ruim en voorzien van 4 badkamers. Een sfeervolle, praktische en complete inrichting zorgde voor een gezellig en rustig vakantiegevoel. De grote bank (met sfeervol haardvuur) in de woonkamer geeft een extra dimensie en uitnodiging voor een groepsgesprek. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin, het binnen- en buitenbad en andere activiteiten. Het huisje van Keessie is bij de kleintjes als kleinste huisje blijven hangen. De mooie en groene omgeving heeft onze vakantie compleet gemaakt. Wat ons erg opviel was de klantvriendelijkheid en aardigheid van het personeel inclusief de mensen van bookedoo. We hebben vaak gezegd "het is te mooi om waar te zijn" een dik compliment voor iedereen. Wat ons betreft komen we zeker terug!

Uw mening telt! Beoordeel uw verblijf

Totale waardering 5 / 5 zeer goed
Zou u de accommodatie aan uw familie en vrienden aanbevelen? *